Hon blir ny kommundirektör i Tanum

Nu står det klart vem som ska efterträda nuvarande kommundirektör Ulf Ericsson när han går i pension under våren 2022. Ny på posten är Karin Martinsson som senast kommer från Kungsbackas kommun.

ANNONS
LocationTanum|
|

Karin Martinsson arbetar idag som förvaltningschef för individ- och familjeomsorgen i Kungsbackas kommun, men kommer under våren 2022 tillträda som nya kommundirektör i Tanum, skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Hon har också arbetat som integrationschef på Kungsbackas kommun, och även haft chefsuppdrag på Tolkförmedling Väst och Samordningsförbundet Göteborg Väster.

Beslutet att tillsätta Karin Martinsson som ny kommundirektör togs på kommunstyrelsens möte den 29 november.

– Vi ser fram emot att välkomna Karin Martinsson under våren 2022 och vi är glada att kunna presentera en erfaren ledare som Karin till uppdraget som kommundirektör. Det är skönt att vara i mål med rekryteringen och att det var ett enhälligt beslut, säger kommunstyrelsens ordförande Liselotte Fröjd (M) i ett pressmeddelande.

ANNONS

Karin tillträder som kommundirektör i Tanums kommun under våren 2022 och efterträder nuvarande kommundirektör Ulf Ericsson, som går i pension under våren 2022.

– Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Tanums fortsatta resa mot visionen om det goda livet, säger Karin Martinsson. Tanum är en attraktiv och företagsam kommun. Att tillsammans med politiker, medarbetare, invånare och näringsliv få arbeta med samhällsutvecklingen känns oerhört kul och spännande! Sedan barnsben har jag ett särskilt band till norra Bohuslän och ser fram emot att både få bo och verka där, säger Karin Martinsson i pressmeddelandet.

ANNONS