Boka en tid och få hjälp med ditt digitala konto

Under tisdag kan du som läsare komma till redaktionen och få hjälp av kundservice. Har du problem med ditt konto? Eller vill du kanske lämna ett nyhetstips till någon av våra journalister? Kom till redaktionen och prata med oss – men boka gärna en tid först.

ANNONS
|

På tisdag den 12 december mellan klockan 11-14 kommer kundservice vara på plats på Strömstads Tidnings redaktion. Tycker du kanske att det är lite svårt att komma igång med den digitala läsningen? Eller har du prenumerationsfrågor som du skulle vilja ha hjälp med? Då kan du passa på att komma förbi Uddevallavägen 3 och få hjälp – men glöm inte att anmäla dig dig först.

– Det värsta som kan hända, om man inte bokar en tid, är att du får en pratstund med mig eller någon annan som jobbar här på redaktionen. Vår chefredaktör Gunilla Håkansson kommer också att vara på plats, säger Mikael Andersson, nyhetschef på Strömstads Tidning och fortsätter:

ANNONS

– Men som sagt, boka en tid om du vet med dig att du har problem med tidningen som du behöver hjälp med, men vi försöker så klart hjälpa dig ändå, även om det kan ta lite längre tid om du inte bokat i förväg, säger han.

Fungerar din digitala prenumeration helt friktionsfritt? Kom då och drick en kopp glögg, ät en lussekatt och prata med våra journalister på redaktionen. Finns det kanske någon person tycker vi borde göra ett personporträtt på? Eller ett ämne som du tycker vi borde belysa lite mer? Dela med dig av dina tankar och funderingar och hjälp oss att bli en ännu bättre tidning för just dig.

– Ni läsare är vår viktigaste tillgång. Utan er blir det ingen tidning, så enkelt är det. Och vi tar tacksamt emot nyhetstips, förslag på ämnen eller personer ni tycker vi borde skriva om. Vi diskuterar också gärna vår journalistik. Välkomna! säger Mikael Andersson.

Ta med din surfplatta, mobil eller bärbara dator så hjälper kundservice dig på plats. Anmälan krävs då antalet platser för hjälp är begränsade.

Du behöver ha en e-postadress för att kunna anmäla dig.

Scanna QR-koden här nedanför med din mobilkamera och anmäl dig till kundträffen. Du kan även gå in på stampenmedia.se/boka genom att trycka här.

ANNONS

Helt analog? Ring och anmäl dig på telefonnummer: 0526 - 624 18.

ANNONS