Tanum 2 chanslöst mot Rosseröd U

Tanum 2 åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Rosseröd U med hela 1-7 (0-1) i division 7 Bohuslän norra i fotboll.

|

Matchen förblev jämn målmässigt till Rosseröd U tog ledningen i 39:e minuten, genom Ahmad Karam Qadoura. Direkt efter pausen ökade Jonathan Angmyr Rosseröd U:s ledning.

I 50:e minuten nätade Mathias Carlsson, och gjorde 0-3.

Bara en minut senare var det Ahmad Karam Qadoura som såg till att Rosseröd U ökade ledningen på nytt, till 0-4.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Mathias Carlsson återigen och ökade ledningen för Rosseröd U.

I 73:e minuten ökade Mathias Carlsson ledningen ytterligare. Carlsson fullbordade därmed sitt hattrick.

Med sex minuter kvar att spela reducerade Tanum 2 genom William Bontegard. Men mer än så orkade Tanum 2 inte med.

1-7-målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Hugo Dahl slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 1-7.

Mathias Carlsson gjorde tre mål för Rosseröd U.

Med en omgång kvar är Tanum 2 på femte plats i tabellen, medan Rosseröd U är på andra plats.

Motståndare i sista omgången för Tanum 2 är Kungshamn U. Lagen möts söndag 22 september 16.00 på Hunnebovallen.