Västsverigeav Johanna HagströmFörsta hummern auktionerades ut på Göteborgs fiskauktionMikael Sjövall budade hem de första humrarna: ”Blir en lyxig middag.”
Bohuslänav Kenneth ErikssonBohuskockarnas bästa hummertipsTre kända kockar om hur du får hummern att lyfta.
Nyheterav Thomas BennelindGenvägar är inget för Jonas BlomstervallStrömstads Tidning träffar kocken som började sin karriär på en asiatisk restaurang i Oslo till att bli kökschef på Mannerströms stjärnkrog i Göteborg. Nu har han inlett nästa kapitel.
Tanumav Fanny EdstamTill försvar efter Leif Mannerströms ostronattackOstronfiskaren i Grebbestad: "Känns som det behövs mer folkbildning".
Nyheterav Maria LundbergStjärnkockar inviger nya restaurangenLeif Mannerström var inbjuden som gästkock när Ulkeröds gård öppnade sin nya restaurang i helgen, men även hans son och hans förra kökschef stod vid grytorna.